Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a fiúnak?
Szóval... Osztály társak vagyunk igen igen tudom, osztálybol nem jövünk össze senkivel, de nem hazudhatunk legtöbbunknek tetszik/tetszett osztály társunk. Na de a lényeg itt van pár "jel" /információ
Több mint 1 hete MINDEN nap beszélünk.
2 napja jó éjt puszit küld.
Elvileg néz engem órán de sok mindenki mondta hogy nézi őket.
Megbeszéltuk hogy minden nap kérdezünk egy embert hogy tetszik-e és megkerdeztem hogy tetszem-e neki és azt mondta nem szerelmes belém, de nem akar friend zone-ba rakni!!.
Csak velem beszél az osztálybol.
Asszem ezek a fontos dolgok de ha még lesz újdonság azt megirom
Sajnálom. Kitartás neked.
Persze 2%-ra leertekelt 1-es es 9es valaszolokent mondhatnám hogy énmegmondtam, de nem lenne elegáns.
Es az igazi cringe hullám csak most kezdodik majd. Amikor minden nap egy szenvedes a suliban, es egy cellaban kell elnetek meg evekig.
Neked jo lelki gyogyulast kivanok, ha lehet ilyen korulmenyek kozott. Sajat karan tanul az ember. Soha tobbet ne ismerkedj osztalytarssal. Tovabbi tippekert keress privatban batran. A lepontozo retardok pedig kapjanak fejhez, es ismeteljek utanam: házi nyúlra nem lövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!