Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, mit tegyek?
2 honap keves ido, te meg a honneymoon szakaszba vagy, varj meg par honapot es utana gondolkozz el tenyleg bejon-e..
Az meg csak a csavotol fugg hogy megromlik-e a baratsag, ha a lany visszautasitja mert o nem lat tobbet kettejuk kozott. Tapasztalat :)
Dícsérd meg többször,mosolyogj rá, legyenek közös programok és ha kölcsönös részéről az érzelem, ő is tenne lépést feléd. Én vallottam szerelmet volt osztálytársnak anno,össze is jöttünk, de elég könnyen otthagyott.. Szóval részemről én bánom, hogy elmondtam. A mostani kedvesem magától vett észre és keresett, valahogy úgy érzem nagyobb értéknek is tart (így), mint az előző.
De ha utalsz rá hogy tetszik neked, reméljük hogy ő is lép.
20L
Még csak két hónapja ismered. Tehát nem is ismered eléggé. Vagyis valójában a szerelembe vagy szerelmes, nem pont őbelé.
Aki szeret, nem fél. Te viszont félsz.
Miért gondolod, hogy esetleg el kéne mondanod neki? Mit vársz attól, ha elmondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!