Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha parom utal valakit?
Figyelt kérdés
lesz szallagavatom ahova jon velem a parom, de lesz ott egy szemely akit nem kedvel mivel regen volt koztunk valami(csak csok), elore szoljak neki? de akkor tudom veszekedes lesz es lehet el se jon, vagy ne szoljak de akkor meg lehet a szallagavaton veszekszunk, lehet gyerekes de ot wz sziven erintetette es elegge felek mivel szeretem es nem szeretnem elvesziteni2023. szept. 11. 18:19
11/14 anonim válasza:
Hát akkor mondd azt neki hogy te sem tudtad. Ennek ellenére ez a fajta titkolózás szerintem nem vezet túl jóra, most nem csak ennél a témánál hanem másnál sem fog.
12/14 anonim válasza:
Ja, most esett le, hogy te ribiskedtél és te smároltál a másik csávóval, bocs!
De ha most az osztálytársnőd pasija az illető, akkor mit rágod magad ezen? Butuska libuska vagy te.
13/14 A kérdező kommentje:
lehet butuska libuska vagyok de ragom magam mivel felek mit reagalna a parom
2023. szept. 13. 16:26
14/14 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még, gyerekes gondolkodással. Mondjuk a baj az, hogy sokan felnőtt korukra is így gondolkoznak, mint te. Ezért van annyi elkxrt kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!