Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 14-15 éves lány át tudja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14-15 éves lány át tudja érezni, meg tudja érteni, fel tudja fogni egy huszonéves szerelmét?

Figyelt kérdés
Vagy nem érti, értheti meg?
2023. aug. 23. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
attol fugg hogy mennyire fejledt az erzelmi inteligenciaja
2023. aug. 23. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
nem igazán, tapasztalatlan az még
2023. aug. 23. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
"fejledt" XD
2023. aug. 23. 14:08
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Én ebben nem tudok hinni. A mai világban a tinik testben korábban érnek, de agyilag, érzelmileg később.

Ebből mi következik? Hogy messze hosszabb lett az az időszak, amikor fennáll a veszély, hogy a tini nagylánynak (nagyfiúnak) gondolja magát csak azért, mert épp a másodlagos nemi jellegei kifejlődtek.

Komoly szavakat használnak, komoly érzelmeket vallanak magukról, de igazából érzelmi szálon sajnos közül sincs hozzá. Ennek tükrében nincs fogalmuk sem arról, mit jelent a barátság, a szerelem, a morál, a tisztelet, a lojalitás, az elkötelezettség...

Szóval ahhoz, hogy valaki áthidalja a korosztályának érzelmi korlátait és rendelkezzen megfelelő szintű EQ-val, ahhoz nagyon extrémen átlag feletti adottságokkal kell rendelkeznie. Úgy vélem, erre minden 1000-ből 1 képes, a maradék 999-ből meg vagy 300-400 hiszi és hangoztatja magáról, hogy érti ezeket, de valójában...

2023. aug. 23. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Az érzelmi és mentális fejlődés messze nem fejeződött be még kamaszkorban, sőt annyi érzelmi tapasztalata sem lehet, hogy képes legyen rangsorolni saját érzelmeit. Butaság is elvárni tőle ilyet. Az érzelmi fejlődés egyébként is a halálig tart, az egymáshoz hasonló (mondjuk ugyanolyan) érzelmeket a különböző életkorokban az ember egészen másképp éli meg.
2023. aug. 23. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha abból indulok ki, hogy én már nyolcadikos koromban is elég érett voltam, akkor azt sejtem, hogy vannak olyan lányok, akik már 11-13 éves korban is elég érettek. Őszintén szólva mostanában nem tudom elítélni azokat a féfiakat aki fiatalkorúakkal szexelnek. (14-től, de inkább 16-tól) Nagyon sok gyerek érettebb a koránál. Nem testileg értem. Aki gyerek azt természetesen hagyni kell!!! De én már láttam kivételeleket.
2023. aug. 23. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2023. aug. 23. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Én azért nem hiszem, mert a tiniszerelem teljesen más. Huszonévesen már más dolgokat is figyel az ember párválsztásnál, nem a gondtalanság érzése dominál, már nem annyira perfekcionista az ember a másik nem felé, a barátnő csak egy dolog a sok másik mellett. Sőt, még a problémák és a veszekedések is tökre eltérőek.
2023. aug. 23. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem
2023. aug. 23. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Személy függő.

Van, aki igen és van, aki nem.

2023. aug. 23. 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!