Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Jobban vonzott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Jobban vonzott egy lány komplexusosan, önbizalomhiányosan, félénken és depressziósan?

Figyelt kérdés
Most már túl nagy lett az önbizalma, nagyon laza lett, bár és egész egyszerűen elvesztette az érdeklődésem. Valami pszichés bajom van?
2023. aug. 22. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem, csak szimplán úgy szeretted meg őt.
2023. aug. 22. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az oka a annak, hogy a tini szerelmek elmúlnak. Egyszerűen még mind ketten változtok és ha más irányba változtok akkor bizony könnyen kiszerettek egymásból. Semmi bajod nincs csak ahogy #1 is írta te úgy szeretted meg őt és a mostani énjével nem tudsz azonosulni.
2023. aug. 22. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Omg ezt mintha én írtam volna!! Ugyan ebben a helyzetben vagyok!!

És tudom az okát! Így ismertük meg, és így szerettünk belé! És mivel megváltozott, nem olyan mint régen.

A megoldás pedig amit találtam rá: fogad el olyannak amilyen, és ne gondolj arra hogy ő milyen volt régen, ő már más. És így szereted vagy pedig nem.

Képzeld el hogy meg ismerkedsz egy extrovertált rocker csajjal, és így szeretsz belé. Ez ugyanilyen, csak az a lány introvertált cuki volt.

2023. aug. 22. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem büszke lehetsz magadra ha jobb állapotba hoztad. Most igazából “a munkád gyümölcsét” kellene élvezned. Jelenleg a te hozzáállásoddal van a probléma. Jó lenne ha tudnál alkalmazkodni a változáshoz, vagy ha ez nem megy akkor engedd szabadon. Ne rontsd vissza! 30/F
2023. aug. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!