Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnánk megoldani ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Van egy alakulóm egy lánnyal. Koncerten találkoztunk, sokat beszélgettünk mindenről, szót tudunk érteni, fel sem merült hogy olyan rohadt nagy korkülönbség van. Kiderült hogy ő 14, miközben én 18 vagyok. Megjegyzem, ő sokkal érettebb a korához képest, én meg nem nézek ki 18-nak, ebből adódott ez a helyzet. A korkülönbség egy dolog, de míg ő ált isk 8. osztályt kezdi, én idén érettségiztem. Azóta csak keveset beszéltünk, de most megint elkezdtünk valami kis apróságról, azt azon kaptuk magunk hogy hajnali 1 van. Volt pár érdekes pillanat a beszélgetésben, érzem hogy működNE köztünk a kémia, de egyrészt nem tudom a közvetlen környezet erre mit reagálna, másrészt hogy mennyire helyénvaló ez. Ha azon múlik, én akár azt is megvàrnám amikor már nem számít soknak a 4 év.
2023. aug. 22. 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

"Megjegyzem, ő sokkal érettebb a korához képest"

Na, itt a tévedés! Nem érettebb, mint a kora, csak érettebbnek akar látszani, mint a kora. Gondolod, majd a valós képét fogja mutatni egy "nagyfiú" előtt?

Dehogy is! Rájátszik, hogy ő mennyire felnőtt, hogy mennyire komolyan lehet őt venni. Miért? Mert egyrészt az ember génjeiben van, hogy a jót hangsúlyozza ki magán, másrészt azért, mert ha megfog téged, akkor menőzhet a """barátnői""" (sokkal inkább bandája) előtt, hogy ő milyen nagy ő, micsoda palija van...

Légy észnél... Nem komoly ez a kapcsolat, csak egyikötök sem az agyával gondolkodik. Ő manipulál, de a hormonjaid miatt benyaltad ezt, neki meg ez rendben van az előzőek okán.

Erről szól ez, nem többről! Ne légy barom! Tudom, nem ezt akartad "hallani", de ez a józanítú igazság... Ebből semmi komoly nem lesz, még inkább semmi őszinte!

2023. aug. 22. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1-es válaszával egyet tudok érteni, sajnos egy kapcsolatban, sok hónap elteltével kibújhat a szög a zsákból, hogy igazából annyira nem is érett. Egyelőre én azt javasolnám, hogy próbáld minél jobban ismerd meg, akár randizz is vele, aztán hozz egy döntés, hogy folytatod-e vele, vagy sem.
2023. aug. 22. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok!

A 2-es válaszhoz csatlakozva, annak kicsit ellentmondva:

NE randizz vele... A randi a modern társadalomban (téves értelmezés) egyet jelent a szerelmi/kapcsolat kialakítási/fenntartási célzatú találkozókkal. Neked nem lehet ez a cél, max a megismerési célzat.

A lexikai értelmezés szerint lehetne randevúnak jelezni ezt, de ahogy ti használjátok, aszerint semmiképp.

Csak ismerd meg, ha potenciált látsz benne, de ne rózsaszín szemüvegen keresztül lásd a lányt, feltehetően tetszelegni fog, hogy bevágódjon nálad, észre kell venni a jeleket, a manifeszt, rejtett momentumokat arra, milyen is a valós jelleme, mennyire kialakult a személyisége.

2023. aug. 22. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#3 Abszolút igazad van.

Kérdező, a lényeg az, hogy ismerd meg kicsit jobban, mert egy koncert és egy kis írogatás nem igazán elégséges egy párkapcsolat megkezdéséhez.

(2-es voltam)

2023. aug. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!