Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk megoldani ezt a helyzetet?
"Megjegyzem, ő sokkal érettebb a korához képest"
Na, itt a tévedés! Nem érettebb, mint a kora, csak érettebbnek akar látszani, mint a kora. Gondolod, majd a valós képét fogja mutatni egy "nagyfiú" előtt?
Dehogy is! Rájátszik, hogy ő mennyire felnőtt, hogy mennyire komolyan lehet őt venni. Miért? Mert egyrészt az ember génjeiben van, hogy a jót hangsúlyozza ki magán, másrészt azért, mert ha megfog téged, akkor menőzhet a """barátnői""" (sokkal inkább bandája) előtt, hogy ő milyen nagy ő, micsoda palija van...
Légy észnél... Nem komoly ez a kapcsolat, csak egyikötök sem az agyával gondolkodik. Ő manipulál, de a hormonjaid miatt benyaltad ezt, neki meg ez rendben van az előzőek okán.
Erről szól ez, nem többről! Ne légy barom! Tudom, nem ezt akartad "hallani", de ez a józanítú igazság... Ebből semmi komoly nem lesz, még inkább semmi őszinte!
1. vagyok!
A 2-es válaszhoz csatlakozva, annak kicsit ellentmondva:
NE randizz vele... A randi a modern társadalomban (téves értelmezés) egyet jelent a szerelmi/kapcsolat kialakítási/fenntartási célzatú találkozókkal. Neked nem lehet ez a cél, max a megismerési célzat.
A lexikai értelmezés szerint lehetne randevúnak jelezni ezt, de ahogy ti használjátok, aszerint semmiképp.
Csak ismerd meg, ha potenciált látsz benne, de ne rózsaszín szemüvegen keresztül lásd a lányt, feltehetően tetszelegni fog, hogy bevágódjon nálad, észre kell venni a jeleket, a manifeszt, rejtett momentumokat arra, milyen is a valós jelleme, mennyire kialakult a személyisége.
#3 Abszolút igazad van.
Kérdező, a lényeg az, hogy ismerd meg kicsit jobban, mert egy koncert és egy kis írogatás nem igazán elégséges egy párkapcsolat megkezdéséhez.
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!