Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik! Hogy kérdezzem meg hogy legyen a barátnőm?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok. Nagyjából egy hónapja ismerem a lányt és minden nap rengeteget beszélgetünk. Már két randink is volt. Körülbelül órákon át tudunk beszélgetni és nagyon gyorsan telik vele az idő és vele önmagam tudok lenni és olyan mintha már ezer éve ismerném A randikon elég sokszor flörtölünk is. Kezdek eléggé beleszeretni és ő is mutat jeleket. Annyira gyönyörű, okos egyszerűen tökéletes számomra. meg szeretném kérdezni hogy lenne e a barátnőm. Ezt már megkédezhetem a 3. Randin, vagy még várják? Egyáltalán hogy csináljam?? Gondoltam viszek neki egy virágot vagy egy macit és úgy kérdezem meg. Fogalmam sincs hogy kéne ezt kérlek segítsetek

2023. aug. 21. 19:26
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem kell várni, kérdezd meg :)
2023. aug. 21. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted most is akár
2023. aug. 21. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először próbálj eljutni a csókig, mondjuk a kövi randin. Ha ez megvan és ezek után is folytatódik a dolog, akkor már nyugodtan megkérdezheted.

Ezt azért javaslom így, mert sajnos sokszor van olyan, hogy alakulás közben valamelyik fél bizonytalanná válik (például egy csók miatt), így jobb fokozatosan haladni.

2023. aug. 21. 21:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam a csókon, de fogalmam sincs hogyan kezdeményezzem.. ez lenne az első csókom
2023. aug. 21. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Sok randi végén adja magát az alkalom. A csók nagy vízválasztó tud lenni, szóval a kapcsolatot csak úgy érdemes elkezdeni, ha már az is volt.
2023. aug. 21. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg csók után
2023. aug. 23. 06:57
 7/8 A kérdező kommentje:
De hogyan csókoljam meg? Mikor lenne a jó időzítès?
2023. aug. 23. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Amikor jön a pillanat.
2023. aug. 23. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!