Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz 3 év korkülönbség?
Ebben a korban még lehet, hogy van jelentősége, később már nincs.
De most is lehetsz te elég érett hozzá.
Én leginkább azt látom kockázatnak, hogy egy 19 éves fiú nagyon túlfűtött érzelmileg, a lány meg még tapasztalatlan, ábrándos és ebből lehet az, hogy a fiú kihasználja a lányt...
De remélhetőleg nálatok nem ez lesz, úgyhogy sok boldogságot!
50f
Maga a korkülönbség nem gáz, 3 év még ideális is csakhát később. Ha 18 lennél vagy 19 ő meg 21-22 senkit sem érdekelne, fel se tűnne. Így viszont te még kiskorú vagy ő már nem, más életszakaszban vagytok. Ő már vagy dolgozik vagy az egyetemet kezdi te meg még 2 év mire értettségizel. Tehát így kicsit kellemetlenül néz ki de nem azt mondom, hogy attól még ne lehetne jó.
Ha tényleg érett, értelmes akkor nem hiszem hogy gond, csak arra figyelj tényleg, hogy ne használjon ki. Szüleidnek nem árt majd megmutatni, ha összejönnétek, ők objektívebben fogják látni mint te fülig szerelmesen.
Ez picit sem sok. Az én kedvesem és köztem 9 év van, az már inkább a nagyobb körkülönbség kategóriába esik. Szerintem köztetek most sem gáz,később pedig mégkevésbé.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!