Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel?
Középsulis vagyok,de még sosem volt barátom. Iszonyúan szeretném megtapasztalni azt az érzést,amikor van valaki mellettem,aki ugyanazt érzi mint én.(Az összes barátomnak van valakije)Úgy érzem hogy ez a “sóvárgás” már rámegy/rá fog menni a jegyeimre, minden napi életemre. Semmihez sincs kedvem,romantikus filmeket nézek egész álló nap és azt érzem hogy ha lenne valakim akkor sokkal produktívabb, élettel telibb lennék. Pl. Mások akkor szoktak visszavenni kicsit a suliból,mikor összejöttek valakivel…
Amikor én beszélgettem fiúkkal azt vettem észre,hogy sokkal többre vagyok képes, sokkal jobban teljesítettem az iskolában is. Más is van ezzel így?
Szintén a #6-os vagyok.
Kérdező!
Ez a jelenség érdekel engem és foglalkoztat az ok.
Egy ideje felfigyeltem erre, miért van ennyi egyedülálló ember.
Te magadat tekintve, megtudod határozni, mi az ami akadályoz abban, hogy valakit találj?
Nyilván számtalan ok lehet.
Írod: "Ráadásul az online ismerkedésnek vannak veszélyei is ha nem körültekintő az ember."
Ezzel egyetértek, de a személyes ismerkedésnek nincsen veszélye?
Az élet maga is veszélyeket rejthet és kockázat vallás nélkül siker sincsen. Szerintem.
Ha gondolod privát is írhatsz.
Kedves Kérdező!
Azóta mi történt?
Sikerel jártál?
12-dik vagyok.
Hány éves vagy?
Én jelenleg 25 éves leszek lassan s még mindig várok egy párra.Néha rossz érzés belegondolnom,hogy még nincs senkim.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem szabad félvárról venni mert hamar elszalad az idő és fiatalon sztem jobb ha van az ember mellet valaki aki tiszta szívből szereti.
12-es vagyok sajnos még semmi változás.
És neked?
Update
Van barátom
#6-os vagyok!
Nagyszerű hír, akkor még javulni is fog a tanulmányi átlagod! ;)
Na és online vagy személyes ismerkedés volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!