Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Husis lányok nektek hogy megy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husis lányok nektek hogy megy a párkeresés? Mennyire vagytok sikeresek?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon vonzó ha egy lány teltebb 🙈

2023. aug. 4. 11:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nekem jönnek a férfiak pedig van pocim 87kg vagyok mégis szeretnek
2023. aug. 7. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos sehogy :(
2023. aug. 23. 00:06
 13/15 anonim válasza:
75%
Nos, én nem mindig voltam kövér, ezért tökéletes párhuzamot tudok húzni a “normális” sportos és a mostani testalkatommal való társkeresés között. Őszintén, egy duci csajnak kifejezetten szépnek kell lennie (vagy olyan kisugárzással kell rendelkeznie), hogy népszerű és sikeres legyen a társkereső oldalakon. Nekem nem volt problémám eddig azzal, hogy ne tetszenék senkinek, viszont mióta meghíztam úgy vettem észre, hogy sokkal több olyan férfi van ezeken az oldalakon, akik csak a perverzitásukat akarnák kiélni rajtam és nem tisztelnek eléggé. Úgyhogy én biztos ezt a párkeresés dolgot szüneteltetni fogom legalább addig, amíg vissza nem fogyok, mert szörnyű, ahogyan néhány ember tud viselkedni a másikkal, csak azért, mert nem felel meg a mai normának.
2023. aug. 24. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem tudom,engem a szüleim mindig azzal könyveltek el hogy nem vagyok csúnya csak "duci".Ez a kifejezés egész életemben végig kísért. Ha dícsértek ismerősök a szüleim mindig azzal jöttek igen, csak kicsit ducibb,volt aki azt mondta nem gond,de manapság nem ez a nyerő sajnos és soha nem is lesz az. Telt lány már szarba sincs nézve.
2023. aug. 25. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom,de annyira jó lenne már megtalálni azt az embert akinek elég ha csak ránézek és látom hogy velem akar élni amíg csak tud,még szavak sem kellenek,tényleg annyira jó lenne,mert a magány sajnos nagyon nem jó arról nem beszélve fizikai tüneteket is létrehoz,sokszor mikor egyedül vagyok,megy a hasam és gyomoridegem van,valahogy azt érzem nem szerettek sohasem elléggé se a szüleim senki. Valami még mindig nagyon hiányzik,a szeretet,az ölelés,végre meglátni egy emberbe a személyiséget nem pedig a testét,hanem ki is ő valójában az értékét.❤️ Ha ezt látnák meg bennem,de sajnos nem,manapság a férfiak többsége csak dugni akar,azt hiszik ettől többek lesznek,ha minél több nőt betudnak cselezni,herótom van az ilyen férfiaktól,egy nőt szeressen és tisztelje,becsülje meg,akárki is az.
2023. aug. 25. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!