Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy abszolút nem tetszik valaki, mégis beleszeret az ember?
Figyelt kérdés
Valahogy beleszeret az ember. Nem tetszik. Nem vonzó. De valahogy beleszeret, és furamód csak rá vágyik? Létezik ilyen?2023. aug. 3. 17:46
4/7 anonim válasza:
Igen, amikor ertekes szamara a belso, es megvan a kozos hang is
5/7 anonim válasza:
ez hülyeség. lehetne a csaj egy megtestesült angyal, ha külsőre nem jön be akkor nem tudok vele elképzelni barátságnál többet
7/7 anonim válasza:
Nálam pont ez van. Egyáltalán nem az esetem, alacsonyabb nálam, arcra sem jön be mégis teljesen bele vagyok esve. Senki más nem kell, akkor se ha vonzóbb nála. Én sem értem de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!