Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez valami nagyon zűrös....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami nagyon zűrös. Szóval van egy lány, aki jobban tetszett 14 évesen, mint most, 16 évesen, és ezt így félpoénból elmondtam neki, és erre most 14 évesen készült képeket küldözget nekem?!

Figyelt kérdés
Most ezzel mit akar elérni? Nem lesz fiatalabb, nem fog úgy kinézni, mint 14 évesen...
2023. aug. 1. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
küldd el nekem is hadd lássam
2023. aug. 1. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
2 év az miaz semmi. Miben nézett ki máshogy? Vagy beteges hajlamaid vannak ezért a fiatalabbakhoz vonzodsz?
2023. aug. 2. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Csessz ki vele, mondd neki azt hogy 3 évesen sokkal szebb volt, hagy küldözgessen 3 éves korabeli képeket!
2023. aug. 2. 02:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tetszeni akar neked, ráadásul nagyon.
2023. aug. 2. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Te aztán nagyon rendes vagy hogy elmondod, figyelj csúnyultál. (gondolom nem fix így ) Elég bunkóság.
2023. aug. 3. 01:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!