Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes oda felmenni egyáltalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes oda felmenni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval, a kérdésem az lenne hogy volt már kapcsolatotok Anotalkról? Ha igen mi lett belőle? Engem miért csak a bunkók találnak meg Anotalkon?

2023. júl. 25. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Azzal indított a csaj hogy megadta a telefonszámát, a facebbokját és megkérdezte leszek-e a barátja. Felhívtam, dumáltunk kicsit aztán többet nem beszéltünk. Ez van még talán a legközelebb.
2023. júl. 25. 14:51
 2/5 Mendy98 ***** válasza:
91%

Felesleges. Baromság az egész.

Senkit nem hallottam még akinél tovább nyúlt volna ott egy dumálásnál az egész, manapság.

2023. júl. 25. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Még régebben voltam ott, pár hónapig próbálkoztam, de konkrétan 90% azzal kezdi a "beszélgetést", hogy korod, nemed??? és ha ellenkező nemű vagy rögtön jön a képcsere?? kérdés vagy szex chat, videózás meg hasonlók. Szóval ott szinte senki nem keres komolyat, plusz ott a többség tizenéves kanos tini...
2023. júl. 25. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Aki nem trollkodásból van fent, az unatkozik, egyik se túl jó alternatíva. Szórakozásnak nem rossz és persze nagyon pici esély van rá, hogy találsz egy normális partnert, de sose ez legyen az elsődleges vadászterület.
2023. júl. 25. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én csak azért jártam fel, hogy azt írjam mindenkinek, hogy radics peti a haverom
2023. júl. 25. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!