Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most miért kellett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért kellett?

Figyelt kérdés
Tegnap kitettem instagram storyba egy videót magamról és az a fiú kedvelte aki kb másfél hónapja kikosarazott. Csak nem értem, hogyha egyszer mondta, hogy nem akar velem beszélgetni akkor miért kedvelgeti a storymat.:// Így csak összezavar, pont kezdtem volna túllépni.
2023. júl. 25. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

tini kategória

Lehet, meggondolta magát.

2023. júl. 25. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Bakker, egy közösségi oldalon egy kedvelés csak egy gombnyomás. Tetszik egy kép, akkor kedvelem. Nem a közzétevőjét kedvelem, hanem a képet. Ez nem rólad szól.

Ha ezzel össze lehet téged zavarni, akkor tiltsd le, hogy ne lássa a tartalmaidat, és ne tudja lájkolni. De te vagy bolond. Menj ki az életbe, és éld, ne a közösségi oldalon tedd azt, az nem valóság.

2023. júl. 25. 14:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Jolvan te már idős vagy akkor, kedves 2. :D
2023. júl. 25. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valszinuleg akkor mikor kikosarazott volt neki más, az nem jött össze, most mégis jó vagy
2023. júl. 25. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Adom #4-es szavait, valószínűleg te voltál a b-terv, de azóta változtak a dolgok.
2023. júl. 25. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#3 én is egyetértek azzal, amit #2 írt. Rohadtul semmit nem jelent egy instás kedvelés. Lehet, hogy csak reflexből mindenre lájkot nyom. Nehogy már insta reakció alapján próbáld megítélni, hogy akar-e tőled valamit.

És mielőtt nekem is jönnél az öreg vagy dumával, 18 vagyok

2023. júl. 25. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek #2-vel, nem tudom miez a pörgés a kedveléseken, én is követek sok olyan embert akivel max köszönő viszonyba ha vagyunk, mégis ha olyan képet rak ki, simán rányomok a szívre. Ettől még nem lesz a szerelmem, sőt még csak azt se akarom hogy megdugjon.

22/N

2023. júl. 26. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is pár éve azt hittem, ha valaki lájkol meg szívez akkor tuti tetszem neki, aztán rájöttem hogy semmit sem jelent különösebben egy gombnyomás. Lehet másik 20 lánynak sorba szívezte még utánad a képét. Lényeg, hogy semmit se gondolj bele ebbe a ,,kedvelésbe.'' Ha valaki effortot tesz érted és sorozatosan randira hív, akkor akar tőled valamit. Ha nyom egy gombot fél másodpercben, az jelentéktelen.

20L

2023. aug. 3. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennél már csak az a durvább, ha egy csaj lájkolja egy pasi posztját, erre a pasi csaja féltékenységi jelenetet rendez, miközben lehet, hogy nem is találkoztak személyesen, csak ismerősnek az ismerőse. :D
2023. aug. 5. 01:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is be likeoltam instán az egyik jó haverom storyát és most? Mi van ezzel? Csaj létemre pasim van, instán az ovis kori barátom képét be lájkoltam, akkor vele is járnom kell? Ez valami új "tini" szabáj, ha valaki öikeol valakit akkor kb már randizni akar veled?

Ásom a síromat

A többieknek meg további szép napot

jan. 31. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!