Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év korkülönbség túl sok? (18L)
Mindig ez jut eszembe az ilyen kérdésről: Te most 18 vagy, a fiú most 40. Mire te 36 leszel ő már 80...! :D (tudom, 58! csak így a "vicces"!)
Vagy amikor az anya szidja a 18 éves lányát, hogy "Folyton a szexen meg a fiúkon jár az eszed! Az anyád 36. születésnapját bezzeg elfelejtetted!"
Egyébként az a véleményem, hogy csakis rajtatok múlik, hogy belevágtok-e egy komolyabb kapcsolatba így! Ne foglalkozz(atok) másokkal! Társadalmilag természetesen nem teljesen legit egy ekkora korkülönbség. Ha az utcán, vagy pl. egy szórakozóhelyen megjelentek így, akkor számíthattok emiatt pár megvető pillantásra, de leginkább csak itt, kelet Európában. De miért is kellene, hogy zavarjon ez, ha egyébként teljesen jól elvagytok együtt? Garancia pedig sajnos akkor sincs egy párkapcsolat élettartamára vagy minőségére, ha akár egy napon is születtek a nagy Ő-vel! Alapvetően ugyanis nem a korkülönbségen múlik dolog! ;)
Viszont, ha az első kapcsolatod lenne, akkor jótanácsként: óvatos légy azért! A rózsaszín ködben nehéz jól tájékozódni! Sajnos más ebben nem fog tudni neked tanácsot adni, mert vagy nem ismeri a helyzetet, vagy ha igen, akkor pedig elfogult lesz, hiszen ha van tapasztalata, akkor az vagy nagyon jó vagy nagyon rossz volt. Attól, hogy másnak úgy sikerült ahogy, koránt sem biztos, hogy neked is úgy fog! Azért kívánom, hogy legyen szerencséd! :)
Én 34 vagyok. Az enyém talán már elkezdte az iskolát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!