Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom el felejteni sehogy, és nagyon szeretem Mit csináljak??
7-8 évesen jártam elsőben, és akkor nekem már elsőben nagyon tetszett egy lány, azonnal belé szerettem, aztán oda jártam 3évet(abban a faluban van az iskola amiben én lakok)utána át raktak engem a szüleim egy másik iskolába, azóta nem találkozok azzal a lánnyal 3. Óta.. és nem messze lakik tőlem..
És kb 8 éve nem beszéltem vele se semmi, de még mindig szeretem és nem tudom el felejteni sehogy..
Mit csináljak?
Mit tegyek?
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Nem szereted, önpszichózisban vagy, hiszen nem is álltok semmilyen kapcsolatban.
Ha jól értem egy faluban laktok, akkor hát bizonyára ismered a nevét legalább. Fussatok össze "véletlenül" valahol vagy írj közösségi médián, aztán kezdjetek el beszélgetni, kapcsolatot kialakítani.
2-es válaszoló
Köszi a tanácsot
Azóta voltam 2 lánnyal de egyiket sem tudtam úgy szeretni mint akit szeretek, ráadásul mind a kettőnek rossz lett a vége..
1-es válaszoló
Nem tudok, egyrészt nem találom sehol az internetes platformon
Valóságban meg félek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!