Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig két hete mondta a lány, hogy szeretne találkozni (nagyjából egy éve húzzuk már a találkát, nem miattam), és eltűnt az utóbbi két hétben, majd kiderült, hogy másik fickóval volt?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett, aggódtam is miatta, profilja privátban volt, most pedig publikus lett? És olyan képek voltak, hogy egy sráccal van, és az ő pólójában... Na most ezzel mit csináljak?2023. júl. 13. 18:50
11/15 Pletykacica13 válasza:
Figyi én öszinte leszek vagy bárát zónában kerültél vagy te vagy a tartalék. De a barátzóna miatt aggódj onnan nagyon nagyon nehéz kikerülni.
12/15 anonim válasza:
barátzóna kb ha nem taliztok 1 hónapon belül
13/15 anonim válasza:
Olyan jó tartalék vagy neki, főleg hogy ilyen aggódó és figyelmes vagy, te meg hagyod magad, hatalmas idióta vagy már bocsánat (20 éves lány vagyok)
14/15 anonim válasza:
Ha 1 év alatt nem bírtatok személyesen talizni akkor eleve felejtős.
Ha meg bármennyi idő után kiderül, hogy másik srác is van a képben akkor azonnal felejtős.
Legyen már benned egy kis tartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!