Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz-e, ha nem írok neki mindig?
Régóta beszélgetek egy lánnyal és sokáig egész nap beszélgettünk, de mostanra kifogytam a témából és nem tudok mit felhozni olyan gyakran. Ez mennyire fogja befolyásolni a következő heteket?
Mennyire észrevehető, ha kifogytam?
Ez teljesen normális dolog, hogy az ember kifogy, de mégsem értem a kérdésed.
Szeretnél tőle valamit? Akkor miért nem találkozol vele, és szereztek közös élményeket, stb? Nyilvánvalóan ha nincs haladás, akkor minden ellaposodik, kifakul, és elmúlik.
Nem szeretnél tőle semmit? Akkor pedig miért zavar, hogy nem dumáltok? Az emberek idegrendszere nem úgy fejlődött ki hogy folyamatosan interakcióban legyen valakivel. Én a barátaimmal heti szinten találkozok, és néha szót váltunk, ha van valami, de nem jutna eszembe erőltetni semmit.
Tehát a dolog nem működik, mert ilyen kapcsolat, amit fenn próbálsz tartani, nem fenntartható.
Hát akkor növessz tököt, döntsd el, és ennek tükrében lépj előre vagy hátra. Amit most csinálsz annak semmi értelme, és sehová nem vezet, mint a mellékelt ábra mutatja.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!