Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakitől segítséget kérnék sürgősen! Van egy fiú, aki nagyon tetszik. És az már haladás, hogy elkéri az ételemet ebédnél, és ahogy láttam nem annyira érdekli, hogy beleettem. Meg mutatni szokott vicceket, a sorakozásban mögénk jönnek??
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 18:33
1/5 anonim válasza:
Ja. Haladás. Mond neki, hogy járjatok.
3/5 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy azért kéri el az ebédedet, mert mondjuk sportol, és a kifejezetten ki mennyiségű menzakajából nem tud jóllakni, és teljesen mindegy neki, hogy te beleettél-e az ebédedbe vagy sem, elkéri, mert kell a tápanyag, illetve kell a szervezetének az energia egy délutáni edzésre? Ez nem haladás... Illetve de, neked az anorexia felé, neki meg a célja felé, mert lesz miből csinálnia azt amit sportol, és ha nyomja az edzéseket, akkor eredményes lesz versenyeken.
4/5 anonim válasza:
3as szerintem max 12 évesekről lehet szó és ott a gyerek nemhinném hogy ennyire figyelne a tápanyagokra
Szerintem simán lehet hogy tetszel a csávonak, beszélgess vele többet
5/5 anonim válasza:
Ha közben néha megkerget, hogy meghúzhassa a copfodat, minden bizonnyal tetszel neki.
Sőt, miután befalta az ebédedet, vetet mellé egy üdítőt, fagyit is, az már a szerelem jele.
Nos, nőj fel mielőbb. Ne álmodozz. A srác simán lejmoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!