Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek,ha nem szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha nem szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Ha mondok vagy írok neki valamit sokszor válaszol hidegen,de kedvesen.Tehát például mondok neki valami kedveset vagy teszek valamit aminek tetszenie kéne neki és csak annyit mond,hogy:"Kedves vagy;Ügyes vagy".Mostanában egyre inkább elhanyagolt és másik barátjaival lógott,pedig korábban amikor csak lehetett együtt voltunk.Korábban annyi szeretet adott egy átlag nap,mint amenyit azelőtt egész életemben nem kaptam összesen.Most pedig hanyagol.Én azt hittem,hogy szerelmes belém,de nagyon valószínűnek tartom azt az elhidegülés miatt,hogy nem az.Próbáltam nagyon nagy dolgot is tenni ami miatt akkor nagyon boldog volt,de aztán pár órára rá oda se akart jönni hozzám.Èn úgy érzem,hogy nélküle semmi értelme nincs az életemnek és a halál is jobb.Nagyon szeretnék összejönni vele,de tudom,hogy nem szeret.Bármit megtennék érte.Ő nem csak egy lány,ő egy egészen különleges ember,szóval olyan nincs,hogy találok valaki mást.3 évig nem sírtam,de ma éjjel sírtam.F

2023. jún. 18. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Semmit nem tudsz tenni, el kell fogadnod. Az elhidegülés azért van, mert próbál távol tartani magától, nem akar olyan jeleket adni, amik reménykedésre késztetnének.
2023. jún. 18. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
nőj fel
2023. jún. 18. 12:11
 3/7 anonim válasza:
100%
Bevallottad neki egyáltalán, hogy szereted?
2023. jún. 18. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem vallottam
2023. jún. 18. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
#4 Ne is tedd meg, mert így is érzi rajtad, ezért hidegült el.
2023. jún. 18. 13:54
 6/7 anonim válasza:
Szerintem hagyjad mert ha nem tetszel neki akkor hiába próbálkozol csak zavarni fogja. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy ő az életed fénypontja de úgyis lesz jobb
2023. jún. 24. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
engedd el
2023. jún. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!