Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor tetszik valakinek valaki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tetszik valakinek valaki?

Figyelt kérdés

Fejtegettem magamban de nem jövök rá...Elég nehéz megmondani,és ezért is kérek segítséget.Lehetséges,hogy felkeltettem kiszemeltem érdeklődését?

A sztori menete privát,de történtek vele dolgok.Konkrét példákra/szituációkra vagyok kíváncsi kivel mik történtek,hogyan jöttetek össze stb..17f

(Tudom igen a sztorit is elkellene mondanom de, kiderülne kivagyok mert a buta haverjaim is fennt vannak, bocsi.)Előre is köszi! :)

2023. jún. 16. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem általában az szokott egy elég biztos jel lenni lányoknál, ha rendszeresen érintést kezdeményez, illetve ha egyáltalán nem zavarja, ha én érek hozzá. Ezen kívül, ha keresi a társaságomat és ha én vele akarok lenni, akkor érzem, hogy ő is szívesen tölt velem időt, főleg akkor, ha a barátaival szemben prioritásba helyez.
2023. jún. 16. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tetszés létrejötte egy biokémiai folyamat, ami vagy beindul valakinél, vagy nem.
2023. jún. 16. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha feláll neki az már egy jel. Biztos hogy bejössz neki!
2023. jún. 17. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet a sztori privatban :)
2023. jún. 17. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Paul Géraldy:

Tűnődés

Kíváncsi játék és szeszély

a szerelem először.

Reánk tekint egy szem, beszél,

ígér, s lángjuk előtör.

S minthogy magunkat szerfelett

szeretjük, s ez nagyon jó,

szeretjük őt, aki szeret,

hisz izlésünk hasonló.

Hálálkodunk, kis bánatunk

megosztjuk vele szépen.

Nagyon hamar reákapunk

s udvarlunk cserében.

Már úgy mondjuk, mint szerepünk,

mit elmondtunk ezerszer.

Aztán azért is szeretünk,

mert már elkezdtük egyszer.

/Kosztolányi Dezső műfordítása/

2023. jún. 18. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!