Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt terveztem hogy így lépek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt terveztem hogy így lépek feléjük,jó ötlet?

Figyelt kérdés
Van pár fiú akik egész évben hajtottak rám, de meg kell hagyni hogy nem bántam, most pedig el ballagnak a suliból sajnos. Igen ám de a hónapok alatt megszerettem őket, és szerelmes is lettem az egyikbe. Sajnos nem váltottunk egy szót sem viszont mindig a közelembe voltak és mindig néztek, mindig felhívták magukra a figyelmet. Sajnos én sem és ők sem mertek lépni.Viszont azt terveztem hogy nyári szünetbe bejelölöm őket, biztos hogy meglepődnènek. És ha úgy van akkor írogatnèk is velük ha írnak nekem valamit.

2023. jún. 13. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia.

Nem veszthetsz semmit vele szerintem.

Vagy nem tudom van-e még a héten suli/évzáró, ha ott találkozol velük, akkor odaugorhatsz egy szóra, hátha.. :)

Hajrá

2023. jún. 13. 17:10
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 mit súgjak? ☺
2023. jún. 13. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
2023. jún. 13. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

#1 vagyok

Hát hogy "jó nyarat" vagy ilyesmi, és h nincs-e kedvük dumálni a nyáron, esetleg összefutni.. :)

2023. jún. 13. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem. Rögtön grupiszex a cél?

Azt az egyet jelöld be amelyik tetszik, és azzal kommunikálj. A többiek csak zavaró közeg. Egy.

Kettő. "egész évben hajtottak rám" vs "nem váltottunk egy szót sem". Most akkor mi van?

És mit akar egy magára valamit is adó lány olyan fiú(k)tól, aki képtelen még leszólítani is, csak a háttérben suttyóskodik és lapít? Szerinted milyen életminőséged lesz egy srác mellett, aki képtelen tököt növeszteni, leszólítani, udvarolni?

Ha nem általános iskolából ballagnak, akkor ez nagyon, nagyon gáz. Ha pedig igen, akkor meg ráérsz még ezzel.

2023. jún. 13. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:
#6 óh,milyen kedves!
2023. jún. 13. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Jó ötlet, sok sikert, nem veszíthetsz vele semmit.:)
2023. jún. 13. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 igen, köszönöm!
2023. jún. 14. 02:44
 9/9 A kérdező kommentje:
#5 nem erről van szó!!!
2023. jún. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!