Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt terveztem hogy így lépek feléjük,jó ötlet?
Szia.
Nem veszthetsz semmit vele szerintem.
Vagy nem tudom van-e még a héten suli/évzáró, ha ott találkozol velük, akkor odaugorhatsz egy szóra, hátha.. :)
Hajrá
#1 vagyok
Hát hogy "jó nyarat" vagy ilyesmi, és h nincs-e kedvük dumálni a nyáron, esetleg összefutni.. :)
Nem értem. Rögtön grupiszex a cél?
Azt az egyet jelöld be amelyik tetszik, és azzal kommunikálj. A többiek csak zavaró közeg. Egy.
Kettő. "egész évben hajtottak rám" vs "nem váltottunk egy szót sem". Most akkor mi van?
És mit akar egy magára valamit is adó lány olyan fiú(k)tól, aki képtelen még leszólítani is, csak a háttérben suttyóskodik és lapít? Szerinted milyen életminőséged lesz egy srác mellett, aki képtelen tököt növeszteni, leszólítani, udvarolni?
Ha nem általános iskolából ballagnak, akkor ez nagyon, nagyon gáz. Ha pedig igen, akkor meg ráérsz még ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!