Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miert csak 1-2 szavas valaszt ir?
Figyelt kérdés
voltam tegnap strandon baratmommel es ott volt uszomesterkent az a srac akivel meg regebben kavartam. jo regota nem beszeltunk csak egyszer kb 1 honapja rairtam reszegen hogy hianyzik nem szoktam ilyet csinalni meg nem is iszok dehat akkor elszaladt velem a lo. szoval tegnap csomoszor lehivott magahoz hogy menjek le hozza de nem mentem. unata amikor mar indultunk haza elkoszontunk tole aztan mondogatta hogy az xy-nal (o egy masik uszomester akit mar regebbrol ismerunk) jot beszelgettem de hozza nem mentem le soha utana meg mondta hogy nem baj majd reszegen ugy is irok neki es elkezdett mosolyogni. aztan rairtam hogy tobbet nem leszek reszeg erre az volt a valasza hogy ne mondjak ilyet es utana megint felhozta hogy 1-2 szot beszelhettunk volna (igen ez igaz) ha mar ott voltam, igazabol egy oldalt irt. erre valaszoltam en is kb egy oldallal utana meg nem tudom mire valaszolt de annyit irt hogy haha bocsi. erre mar nem irtam semmit mert ez olyan rovidnek es lekoptatosnak tunt szoval csak lelattamoztam.2023. jún. 11. 07:39
2/11 anonim válasza:
Borzalom! Se nagybetű, se írásjel.
Ha így írsz egy oldalt, akkor nem csoda, hogy nem kapsz választ, mert nem érti meg az, akinek írtál.
3/11 A kérdező kommentje:
ja meg amikor lementunk hozza elkoszonni akkor megkerdezte hogy megyunk-e haza, utana mondta hogy sziasztok baratnom pedig kerdezte hogy most csak ezert kellett lejonnunk es mondta hogy nem rad gondoltam, vagyis nem a baratnomre. mert azt elfelejtettem mondani hogy akkor is o hivott le minket.
2023. jún. 11. 07:48
4/11 A kérdező kommentje:
bocsanat a kisbetukert es az irasjelekert.
2023. jún. 11. 08:14
5/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? És év végén hányasod lesz nyelvtanból?
7/11 anonim válasza:
Nem tudod leírni, vagy lefotózni, hogy mi volt az üzenetváltás?
Ennyiből én arra tippelnék, hogy nem tudott mit írni, ezért kínjában így zárta le a dolgot.
8/11 anonim válasza:
Most akkor lecuppantottad a strandon azt a bohócot? 😅
9/11 A kérdező kommentje:
Annyival indítottam ugye hogy többet nem leszek részeg erre írta hogy nincs azzal baj ha lerészegedek de ha már ott voltam akkor válthattunk volna pár szót. Utána megint elkezdte, ne mondjam azt hogy többet nem leszek részeg mert biztosan leszek. Ezekre írtam én hogy mennyire kellemetlen volt (itt arra gondoltam amikor részegen írtam neki) utána írtam hogy igaza van azzal kapcsolatban hogy leszek még részeg és azzal is hogy odamehettem volna hozzá beszélgetni, erre pedig csak annyit írt hogy haha bocsi, ezt nem tudom hova tenni
2023. jún. 11. 10:38
10/11 anonim válasza:
Szerintem a bocsit arra írta, hogy kellemetlenül érezted magad.
És igen, olyan, mintha direkt elkerülted volna, egy beszélgetésbe még senki sem halt bele.
Ha szeretnél még beszélgetni vele, nyugodtan írj rá, mondd, hogy pótoljátok be az ott elmaradt beszélgetést.
Ha igent mond, akkor szuper, ha nem, akkor tényleg lekoptatás volt az üzenet vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!