Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik tudnak egy értelmes, 18 év körüli lány fejével gondolkodni?

Figyelt kérdés

Nem hétköznapi lányról van szó. Tehát kifejezetten olyan emberekre lenne szükségem, akik képesek magukat más helyzetébe is beleélni.

A teljes történetet privátban írnám le, mivel ő is olvassa az oldalt. Ezért is kérnék minden segítőt, hogy ti írjatok rám, mert kicsit kínos lenne, ha ő jelez itt a topikba, aztán pont neki írom le azt, ami róla szól... Ismerjük egymás nickjét. Köszönöm!

Tanácsra lenne szükségem, az ő és az én érdekemben is.

2023. jún. 7. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem írhatsz.
2023. jún. 7. 13:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint említettem, nekem nem tanácsos ráírni másokra.
2023. jún. 7. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő lennék, ezt olvasva, készítenék egy új accountot, és arról írnék neked. Ez sakkmatt.
2023. jún. 7. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megírhatod a történetet nekem is.
2023. jún. 7. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Bálint99?
2023. jún. 7. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Irj
2023. jún. 7. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy nem bírsz majd magaddal és kiírsz ide egy kérdést...
2023. jún. 7. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!