Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liza309 kérdése:
Hejo! Elkezdett tetszeni a szomszéd fiú és fogalmam sincs hogy mit csináljak? hogy szolitsam meg?ilyesmik tehát életem első kiszemeltje és ugyérzem semmi esélyem sincs
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 22:03
1/16 anonim válasza:
tényleg nincs esélyed, felejtsd el
2/16 anonim válasza:
Szia, gyakran látlak, csak nem te is errefelé laksz?
3/16 Kólauborkával válasza:
Csak simán kérdezd meg, hogy van e kedve meginni valamit, azt kiültök dumálni egy limonádéval.
Utána meg kialakul.
4/16 anonim válasza:
Mióta vagytok szomszédok? Panel vagy családi ház? Beszéltetek már?
5/16 anonim válasza:
Jelöld be facen. Ha vissza igazol ne írj rá. Ő úgyis írni fog. 🤣👍🏽
6/16 anonim válasza:
Bővebb info?
Szoktatok köszönni?
Ha igen, akkor szólítsd le és beszélgessetek.
7/16 anonim válasza:
Csengess be hozzá bikiniben. 😋😀
8/16 anonim válasza:
Szerintem sem kell ezt bonyolítani. Hívd át magadhoz egy kávéra, vagy valami ilyesmi.
9/16 anonim válasza:
Felejtsd el ha nem akarsz beégni előtte és úgy lakni ott, hogy full ciki.
10/16 anonim válasza:
Nálam volt egy szomszéd... 14 éves volt.. Én 20.... Beszélgettünk sokat, lehet tetszettem is neki... De általában csak beszélgettünk, és néztem, ahogy gyakorol... (Labda)... Aztán gyorsan elköszöntem, bementem a lakásba, és akkorákat lőttem, hogy még szinte sose.... Fú, de fincsi volt... Csak aztán elköltöztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!