Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ebből mi lehet ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből mi lehet ?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a baratommal ès nem règiben felkeresett hiányoztam neki azt mondta meg láttam is rajta .Aztan egy kèt napja azt mondta hogy ez nem egészséges hogy az exèvel beszèl ès jobb lenne vèget vetni tenyleg mindennek aztán .A vège az lett hogy mèg mindig beszèlünk a neten ma megkerdeztem telefonálunk e ès bele ment . Tudom hülyen hangzik mert jönnek azok a valaszok hogy engedjem el ami jogos .De az a baj hogy nem tudjuk elengedni egymást . Nem tudom ebből mèg mi lehet .
2023. máj. 23. 16:54
 1/10 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Ebből? Az égvilágon semmi.
2023. máj. 23. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Ha szeretne nem beszelne az exevel!

Mond neki hogy akkor probalod meg vele ujra ha az exet letiltja

2023. máj. 23. 18:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Èn vagyok az exe első szerelem
2023. máj. 23. 18:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs más
2023. máj. 23. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem akkor meg beszeljetek meg hogy hogy fog ez a kapcsolat normalisan mukodni

Ha szeretitek egymast

2023. máj. 23. 18:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja szerinte egészségtelen de kèrdezem èn a mai világban mi egeszseges ?😂 Meg nem tiltjuk egymást egyszer sem mikor az van hogy nem műkodne
2023. máj. 23. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen maj vilagba az a fura ha nincs veszekedes egy kapcsolatba

Az nm is igazi

2023. máj. 23. 19:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Kell nèha de nem mindig szerintem mert vannak helyzetek mikor erősiti a kapcsolatot
2023. máj. 23. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi miatt szakítottatok?
2023. máj. 23. 21:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazából azt hittem a sok veszekedès de így be látva azèrt volt a veszekedès mert nem mertünk nyiltan kommunikálni ès meghallgatni a másikat .Most pedig miota újra vissza tèrt nem is vesztünk össze mert mindent meg tudtunk eddig beszèlni ami olyan tèma volt mèg a szakítást is veszekedès nèlkül
2023. máj. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!