Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni hozzá?
Van egy lány az évfolyamomon akivel 1-2 hónapja csevegünk online, már-már kavarásnak mondanám, persze nem annyira komoly, és tudom hogy ami így online van az sokszor semmit nem jelent, de nyit felém, és hát, nem offolt ki, így most hogy jön az iskola vége (8.-osok vagyunk), szeretnék összejönni vele, mert ha nem sikerül, úgyis mindegy, másik gimibe megyünk, ha meg összejön akkor meg nyilvan jo.
A gond az hogy nagyon nem látjuk sokat egymást az iskolában, én pedig délután szinte egyik nap sem érek rá, de szeretnék vele találkozni / valahogy közeledni hozzá, hiszen neten a leggázabb randizgatni.
Abban szeretnék tanácsokat kapni, hogy hogyan tudnék vele megbeszélni egy találkozót akár iskola előtt/után vagy hasonló.
figyelembe véve azt hogy ne legyen kínos, illetve hogy suliban nehezen tudnánk összefutni mivel vagy én vagy ő a baráti társaságával van
Hűha! Ettől lehidaltam.
Addig oké volt az egész, amíg nem olvastam,hogy még csak általánosba jártok.
Durván felnőttek/felgyorsult a fiatalság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!