Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nem reagál rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem reagál rá?

Figyelt kérdés

Egy fiúval kölcsönösen szeretjük egymást, viszont a minap küldött egy képet és én nem láttam jó mert kicsi volt a kép(messengerben nem kattintottam rá). Ránagyítottam és akkor láttam rendesen és írtam neki hogy azt hittem egy lányról küldött képet. küldött egy sírós emojit és azóta nem reagál.

Írtam neki, hogy bocsánat meg minden módon próbálok bocsánatot kérni.

2023. máj. 13. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

erre minek kell reagálni? kötelező?

kicsit túl sokat vársz ettől...

2023. máj. 13. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
csak folytasd nyugodtan a beszélgetést.
2023. máj. 13. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
De istenem, ha szeretitek egymást, nehogy már egy ilyen hülyeség miatt menjen tönkre a kapocs.
2023. máj. 13. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
:D Mi a fene?
2023. máj. 13. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs mit reagálni, túl sokat gondolsz bele ebbe a szituba. Folytassátok és kész.
2023. máj. 13. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!