Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sose néz rám a fiú ha én rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose néz rám a fiú ha én rá nézek, ez miért van???

Figyelt kérdés
Állandóan ott van ahol én fel hívja magára a figyelmet, és nem is egy fiúról van szó hanem többről. És sose néznek rám direkt amikor én nézem őket. Ez miért van?? Már elég régóta csinálják ez már biztos hogy bejövök nekik. Szinte az összesnek barátnője van de mindig amikor együtt látom őket észre vesznek és a fiú konkrétan menekül a lány elől mintha szègyelnè hogy van barátnője, egyszerűen nem értem őket!!!

2023. máj. 11. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
lwhwt, hogy egyszerűen félénk...
2023. máj. 11. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos hogy tetszel nekik, lehet hogy csak szivatnak. Engem egyszer egy testvérpár próbált szivatni ugyanígy aztán végül rájöttem hogy szivatnak, szóval egy nagyon jó barátomat megkértem, hogy "járjon" velem, aztán elég látható volt meglepődés a két srác arcán😂😂

Szóval mindig legyen B-terv, és ne hagyd hogy szivassanak.

2023. máj. 11. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Attól hogy barátnője van, simán zavarba hozhatod, ha ő olyan tipusu...
2023. máj. 11. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
de az is lehet túl sokat képzelődsz, te úgy látod hogy bejössz nekik, de valóságban nem. Sajnos én sokszor pofára estem, amikor leszolitottam...
2023. máj. 11. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
21%
Mert nem vonzódik hozzád kicsit sem.
2023. máj. 12. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!