Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de szégyell, és letilt, ha mondjuk kommentelek valahova, és elvárja, hogy új profilt csináljak és használjak más képet?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális dolog? Szeret engem egyáltalán egy ilyen személy?2023. máj. 11. 11:51
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja, hogy takarodjak?
2023. máj. 11. 11:59
3/13 anonim válasza:
S milyen romantikus a szerelem.
Erről a kapcsolatról az a videó ugrik be ahol a Titanic betétdalát játszák el fuvolán direkt szarul eljátszva.
4/13 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy szerettem a fiút, de szegény olyan csúnya volt, hogy kiröhögték, engem meg hülyének néztek.
5/13 anonim válasza:
Ha szeretünk valakit akkor nem szégyelljük és nem tiltjuk le
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeret. Sajnálom, de ez az igazság. Keress olyan fiút aki megérdemelt téged.
10/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány kérdést kell még kiírnod, hogy végre felfogjad a nyilvánvalót: nem szeret téged, sosem szeretett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!