Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beaddoljam,jelöljem őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beaddoljam,jelöljem őt?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú ,akivel mondhatni pár hónappal később kibékültem(elég hosszú a történetünk) ,ha mondhatom így.Úgy köszöntünk el ,hogy elfelejtjük az egészet ,és ,hogy senki nem haragszik senkire sem (elvileg).Szóval ha ez az egész elfelejtődött akkor szerintetek nagy baj lenne ,ha addolnám meg ilyesmik?pl snap

2023. máj. 9. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Add oda magad..
2023. máj. 9. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Én biztos, hogy nem tenném. Ez olyan, mintha a méltóságomat dobnam oda. Na annyit tuti nem ér.
2023. máj. 9. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Flóra te vagy az? Én haragszok rád hiába próbálsz beaddolni 60 kamu snapről.
2023. máj. 9. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Úgy látom nem csak velem kavart a Flóra :/
2023. máj. 10. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az volt, hogy elfelejtitek az egészet, szóval én nem tennék semmi ilyesmit.
2023. máj. 10. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Basszus, Flóra, ezt nem tudtam rólad :( viszlát! Bence
2023. máj. 10. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Hallod Flóra, én azt hittem hogy elfelejted az egészet és lépsz tovább. Most már komolyan érdekel hogy holnap mik lesznek...
2023. máj. 11. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!