Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy felfigyeljen rám a kiszemelt fiú?
Figyelt kérdés
A szomszédunkban lakik egy fiú aki tetszik nekem,sajnos csak hétvégente jár haza Pestről(rosszabbik esetben két hetente🥲).Sajnos nagyon ritkán láttam eddig de mostanában nagyon sokszor a szemem elé került és úgy döntöttem lépni kéne.Viszont nem vagyok valami bátor és először csak barátkozni szeretnék vele de nem akarom nyomulosnak tűnni.Mikor anyával mentünk mindig köszönt pedig én akkor még csak annyit tudtam róla hogy néha itt van a szomszédban a mamájánál,de azt nem tudtam hogy néz ki,de ő már akkor ismert minket ami ugyan fura de nem gondolok bele sokat.A minap jött velem szembe és mosolyogva nézett viszont én ismét nem ismertem fel(mint mondtam nagyon ritkán láttam eddig)így nem is köszöntem neki mondjuk ő sem nekem(napszemüveg volt rajtam lehet attól nem ismert meg🤔mondjuk egy hülyeség😅)viszont mikor realizaltam hogy ki ez megfordultam hogy köszönjek neki de addigra már elment🥹Szerintetek mit kéne tennem.A válaszokat előre is köszönöm.2023. máj. 8. 06:45
1/4 anonim válasza:
Bemutatkozol neki, mint "új" szomszéd, próbálsz vele beszélgetni pár szót, utána elkéred az elérhetőségét (insta, FB stb), a többi meg majd jön.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is csak beszélgetned kéne vele valamikor, a többi meg jön majd magától.
4/4 anonim válasza:
Feltűnőbb smink + öltözz kihívóbban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!