Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon bejön nekem. Nővérem barátjának a haverja, egyszer találkoztunk 4-esben akkor kicsit beszégettünk. Sokat nem láttunk egymásból mivel sötét volt, de Facebook-on is bejelölt. Alapjáraton szeretnék kezdeményezni csak mivel nővérem és a barátja is túl jól ismeri a srácot ezért félek, hogy esetleg kioffol.. Szerintetek merjek kezdeményezni? Mit tennétek a helyembe? Ötleteket várnék, ha lehet! Előre is nagyon köszönöm annak aki próbál segíteni.2023. máj. 5. 05:18
11/18 anonim válasza:
Akkor kérj tanácsot nővéredtől, hozzon össze találkozót
12/18 anonim válasza:
igen, megint egy tali négyeben, és akkor beszélgettek, és elhívod egy másik talira 2esben
13/18 A kérdező kommentje:
#11! Az a baj, hogy félek nővéremnek elmondani, de amúgy sejti ő is meg a barátja is, hogy többet érzek a fiú iránt. Gondolkoztam, hogy ma megteszem az első lépést de nem merem.
2023. máj. 7. 17:18
14/18 anonim válasza:
Ha így gondolkozol, akkor a vonat el fog menni...
15/18 A kérdező kommentje:
#14 igen,tudom... De mivan ha nem érdeklem?
2023. máj. 7. 17:37
16/18 anonim válasza:
és akkor mi van? túl fogsz lépni rajta, és legalább megkapod a választ.
17/18 anonim válasza:
A bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb, szóval bele kell vágni. Ha nem tetszel, akkor felhúzod az orrod, és más felé fordulsz, ő meg pukkadjon meg!
18/18 anonim válasza:
Ha nem próbálod meg, sose fog kiderülni. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!