Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy csaj köszön nekem elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj köszön nekem elég gyakran az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Üdv!

A suliban van egy csaj akivel ha összefutunk pl a folyosón rám köszön majd megyünk tovább útainkra. Volt már olyan is hogy a csaj két barátnőjével volt és velük futottam össze akkor a csak a csaj köszön nekem. Igazából nem csak a folyosón köszön hanem pl: udvaron és egyéb helyeken. Ez azért érdekes számomra mert a csajjal nem szoktam beszélni. Aligha beszéltem vele.

2023. máj. 3. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"ismerem, már 1-2 napja bejelöltem facen"

Visszaigazolt már? Ha igen, írhatsz neki valami kedveset, de inkább élőben kéne próbálkozni, ha már ilyen kedves gesztusokat ejt neked, hogy rádköszön.

2023. máj. 3. 20:28
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 azzóta várom hogy visszajelölöljön viszont nem inaktív mert 1 nappal ezelőtt posztolt is facebookra
2023. máj. 4. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már napok óta nem kaptál visszaigazolást, de elérhető volt. Lehet csak nem vette észre, nem mindenki figyeli az ilyet. Inkább élőben próbálkozz, azzal fix sikered lesz.
2023. máj. 4. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!