Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segíteni valaki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit + németek ismertem meg.Egy nap instán ráírtam,hogy lenne kedve elmenni valamikor valahova.En mondtam egyiőpontot ,de neki nem volt jó.Azota nem írr semmit.Snapcheten nem is nézte a snapeket,amiket küldtem neki.Egy pár hete viszont mindig megnézi.Irjak rá mégegyszer,vagy hagyjam a francba az egészet ?

+ Németre egyébként nem jár már 3 hónapja

2023. máj. 2. 06:01
 1/6 A kérdező kommentje:
* Valaki segítsen
2023. máj. 2. 06:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer még megpróbálhatod, bár nem sok sikert jósolok. Talira általában akkor hívják a csajt, ha már beszélgetnek egy ideje.
2023. máj. 2. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem ez már felejtős. Ha akart volna, már elment volna veled. Megpróbálhatod, sokat nem veszítesz, de szerintem fölösleges.
2023. máj. 2. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg, ne legyen benned az érzés, hogy "mi lett volna, ha..." viszont szerintem számíts rá, hogy ismét nem lesz neki alkalmas. De próbáld meg, pofon nem fog vágni.

Majd írd le mit válaszolt. :)

2023. máj. 2. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy időpontot kellett volna mondanod, hanem legalább kettőt, vagy megkérdezni, mikor lenne jó neki. Az is lehet, hogy nem tetszel, de az is, hogy tényleg elfoglalt. Még egyszer azért írhatnál neki, és megkérdezhetnéd, hogy van, régen láttad, németen sem volt, reméled, nincs semmi baj, nem beteg, nem kapta el a vírust,mert még azért az létezik. És írd meg, hogy ha nincs semmi baja, és lenne kedve és ideje veled találkozni, akkor ajánljon ő egy időpontot - és te meg írjál legalább 3 olyan időpontot, amikor te ráérsz, hogy tudjon miből választani.
2023. máj. 3. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
"Szia! Mikor lenne neked jó, hogy találkozzunk? Meghívnálak egy fagyira."
2023. máj. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!