Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sok az 5 év korkülönbség?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok az 5 év korkülönbség? Hátránynak számít? Vagy ez még elmegy?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 13:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
#20 Persze, ilyenkor már megy a mosakodás...😂😂 Igen, az ő döntése, hogy lefekszik-e a beteg emberrel. A 14 is és a 17 is gyerek, szóval ezzel sem mented fel magad. Beteg vagy, kezeltetni kéne magadat!
2023. máj. 1. 20:52
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem mosakodás, hanem a valóság talaján maradás. Ne ferdítgess, mert fárasztó.

Nem betegség, hanem preferencia.

Az pedig, aki egyébként is elég aktívan szexel, saját döntésből, már szexuális értelemben nem gyerek. Aki pedig ezek után férfiakkal ismerkedik mondjuk Tinderen vagy itt azzal a felütéssel hogy DILF-et és dom daddyt keres, szintén nem klasszikus értelemben vett gyerek. Ne infantilizáljuk a tiniket, nem olyan hülyék, mint gondolod. :)

Talán majd az idő kigyógyít engem a fiatal, szexi lányokhoz való vonzódásból, bár szerencsére kölcsönös, úgyhogy egyelőre nem bánom.

"😂😂"

2023. máj. 1. 21:02
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#22 Én ferdítek? Már ne is haragudj, de te forgattad ki olyan formán a szavaimat, mintha én 14 éves lányokról fantáziálnék...

Preferencia a szakszó, de ez betegség, ezt ecseteltem neked, de úgy tűnik, hogy ezt megint figyelmen kívül hagytad. Vagy akkor mesélj, miért nem betegség? Mert a törvény nem ítéli annak? Természetesen ez is olyan, mint hogy nem lesz attól valaki felnőtt, hogy betölti a 18. életévét. Nem lesz attól valaki kevésbé beteg, hogy egy 16 évest akar megrontani egy 13 éves helyett. Még az a szerencse, hogy az a korosztály valódi pedofilnak tekinti a hozzád hasonló vénembereket...

Na és miért vagy idegbeteg, ha nem vagy ferde hajlamú? Hát ja, valami nagyon bántja az önérzetedet...

2023. máj. 1. 21:23
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

Egyedül te beszéltél 13-14 évesekről. Én nem. Fogd vissza magad, pedókám :D

És miért gondolod betegségnek azt, hogy valaki termőképes, testileg érett, fiatal nőkhöz is vonzódik? :D Ha nem így lenne, az lenne a betegség.

Mióta világ a világ, a sikeres férfiak fiatal lányokat vettek el feleségül, mert messze ők a legvonzóbbak. Vagy a legtöbb király, művész, nemes, filmsztár, stb mind lúzer és beteg? A jogalkotó is hülye? Meg a lányok is, hogy ha férfihoz vonzódnak? Szerencsére te mindenkinél jobban tudod mi a tuti! :D

Vicc. Hagyd az embereket élni, és foglalkozz a tökéletes életeddel, gondolom semmilyen téren nincs rajta fejleszteni való.

2023. máj. 1. 21:30
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Mivel újabb, és újabb személyeskedő kijelentéseket teszel, visszakérdezek: mire alapozod hogy 'idegbeteg' vagyok? Szerintem tök türelmesen válaszoltam és elmagyaráztam miért beszéltek butaságokat. Én szeretek kulturáltan vitázni, egyfajta hobbi, még vitaköröket is szerveztem régebben. Persze van akit nem lehet komolyan venni, és jól esik gúnyt űzni belőle:)

"Még az a szerencse, hogy az a korosztály valódi pedofilnak tekinti a hozzád hasonló vénembereket..."

Akkor miért ismerkednek velem? Lehet, hogy rajta kívül mindenki tudja mit jelent a szó? :D

Az a helyzet, hogy a valóság nem igazol nagyjából semmit abból, amit mondasz. Életkorodtól függetlenül mentalitásra egy nyugger vagy aki az ablakából korholja a boldog embereket, és mérgelődik, hogy milyen világot élünk, amíg a méregtől fel nem robban. Menj ki és szívj egy kis friss levegőt, vedd magad körbe téged szerető emberekkel, és ne más boldogságát fúrd, és talán hozzád is vonzódni fognak a csinos lányok :D

2023. máj. 1. 21:39
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#24 Mondom, ez a szókiforgatás. És már megy a sértegetés is.😂😂😂

A "termőképes, testileg érett, fiatal nő"-nek nem kéne egyenlőnek lennie a gyerekkel, persze ez csak a nem beteg embereknél van így. Újabb nevetséges próbálkozás. Van még?😀

Fiatal lány a 20, meg a 24 éves is, csak ők már nem gyerekek, így nem kellenek neked. És igen, a jogalkotó ebben óriási kiskaput hagyott.

Nem tökéletes az életem, de legalább nem vagyok súlyos szellemi beteg.😇

2023. máj. 1. 21:45
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
#25 "Akkor miért ismerkednek velem?" - Senki nem ismerkedik veled abból a korosztályból, csak ezzel áltatod magad. A pár kivétel meg betudható annak, hogy full éretlenek és befolyásolhatóak voltak...
2023. máj. 1. 21:48
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Téged parodizáltalak ki. Te dobálózol a pedó cimkével, mintha más nem jutna eszedbe.

Szerinted egy 16-17 éves lány, aki aktív szexuális életet él, akárkivel is, gyerek?

Őszintén, neked mondjuk nem vonzó Natalie Portman a baljós árnyakban? 16 éves volt. Csak egy példa. Meg lennél lepve, ha tudnád ki hány éves a világban.

Pár éve nagyot ment azt hiszem a springerben publikált kutatás amiben 10000 felnőtt férfi értékelte kép alapján amit lát, és több mint 90% számára szexuálisan vonzó volt egy átlagos 16 éves. Köszönd több milliárd év evolúciójának, hogy a fiatal, egészséges, nemzőképes lányokat vonzónak tartjuk.

Honnan veszed hogy a 20-24 évesek nem kellenek? Több alkalommal írtam, hogy a legtöbb partnerem nem tini. Csak megint ferdítesz, hazudsz, és szelektálsz az információkból. Bár tél óta nem ismerkedek semmilyen platformon, de az elmúlt egy évben voltam tizenhárom 19-25 éves lánnyal, és egyetlen 18 alattival.

Szerintem mások ítélgetése, savazása, hazudozás, és amit itt produkálsz, sokkal nagyobb szellemi rokkantság, mint az ha valaki jól érzi magát olyanokkal akik jól érzik magukat vele. Én teljesen békében vagyok magammal és a világgal. És az ég világon senki nem tud meggyőzni róla hogy ne akarjak boldog lenni, és ne akarjam azokat boldoggá tenni akik megosztják velem az idejüket. Továbbra is a saját házad tájékán sepregess, ne a neten karatézz.

2023. máj. 1. 22:06
 29/33 anonim ***** válasza:
25%

Jó, ha állításod szerint senki nem ismerkedik velem abból a korosztályból, akkor mi a bajod velem? :D :D Annyira vicces vagy.

2023. máj. 1. 22:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#28 "Szerinted egy 16-17 éves lány, aki aktív szexuális életet él, akárkivel is, gyerek?" - Igen. Sőt, valaki 19 évesen is az. De ezt is írtam az előbb...

Egy 16 éves csaj a legtöbb férfinek vonzó, ez tény. De csak a ferde hajlamúak kezdenek ki velük, erről ennyit. Nem tudod kimagyarázni magad ebből. Ha már a kutatás, valószínüleg 100 megkérdezettből legalább 80 azt mondaná, hogy aki 30 felett kikezd egy 18 alattival, az nem normális. De majd holnap leteszteljük, kiírok egy kérdést.

2023. máj. 1. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!