Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom akivel 1honapja vagyok együtt és meg akar csókolni... Többi lent;)?
Az érveid látom pont olyan vérszegények, mint a szerelmi életed lehet, ha ezt gondolod. :/
Nem kritikát/véleményt kertem hanem tanácsot... És maradj meg a saját negatív világodban magadnak, én nem kérek belőle köszönöm.
Ne törődj velük.
Írd majd meg, hogy mi lett, drukkolunk!
Szóval trollnak tartasz, mert azt gondolom, hogy ha 1 hónapig nincs csók, akkor durván béna páros, vagy nincs semmi kémia közöttük. Ezt kb. 3 komoly és 30 laza kapcsolati tapasztalatomra alapozom.
Én pedig téged egy hányadék simpnek gondollak, aki kacsintós szmájli mögül negédeskedve várja hogy egy tinilány beszámoljon neki a csókjáról, hogy elcsöppenhessen a billentyűzetére. ;-)
"durván béna páros"
Vagy fiatal, mint a kérdező.
Nem kell olyan erőszakosnak lenni, mint te.
"a kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!"
A 16 éves lányok dugnak, mint a nyulak.
De már a 14 évesek között sem újdonság csókolózni általában. Ha ennél is fiatalabb, végképp nem kéne itt lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!