Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutatjátok ki a szerelm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutatjátok ki a szerelmeteket egy fiú iránt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem tiniként válaszolok, de tini lányt szeretek, és szívét hódítom. Nekem az a talasztalatom, hogy nagyon nehéz ez még neki. Nagyon nehezen éli meg a szerelem érzését. Fiatal, és még nem érzett ilyet korábban. Csak sejteni véli hogy amit érez az lehet. Azt hiszem ha én nem lennék, és nem tanítanám, még 30 évesen is szűz maradna, és nem értemé hogy mi a baj vele. Az elején még azt hittem hogy neki nincsenek érzelmei. Vagy hogy nem fejlődött ki még eléggé. Szóval hogy nagyon fiatal. De most már ezek a feltevéseim megdőltek. Nagyon nehezen tud szeretni. Nekem is újdonság ilyet látni, tapasztalni. F
2023. ápr. 26. 16:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
1. Te valami pedofil vagy?
2023. ápr. 26. 16:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Sztem fiú
2023. ápr. 26. 16:51
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
2: Igen, de csak hogy megnyugodj. Amúgy nem.
2023. ápr. 26. 16:52
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

"Azt hiszem ha én nem lennék, és nem tanítanám, még 30 évesen is szűz maradna"

Aha persze. Eléggé tudatlan vagy ha így hiszed.

Egy lánynál napi 50 kanos szexre vágyó férfi jelentkező van. Még ha kell meg is erőszakolják.

2023. ápr. 26. 17:12
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
5: Jó, én a szüzesség elvesztését, önszántából adná gondoltam, nem erőszakolásból elvenni. Sok kérője van, mert gyönyörű lány. De senkihez nem tudott kapcsolódni korábban. Bennem megbízik.
2023. ápr. 26. 17:15
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Az én barátnőm testi érintésekkel, kedves szavakkal és apró meglepetésekkel szoktak leginkább.
2023. ápr. 26. 18:13
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
6: elég betegesnek tűnsz.
2023. ápr. 26. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
8: köszönöm
2023. ápr. 26. 18:49
 10/16 Nonameboi ***** válasza:
100%

öhm itt álljatok le, folytassátok privátban.

Kérdezö, ez személyiségfüggö. Ha introvertált, ne légy túl gyors, csak légy kedves hozzá, segíts neki ahol tudsz, mosolyogj rá. ha inkább extrovertált, nyugodtan érintsd is meg, cukkold, de azért ne sértöen, és próbálj közben közeledni felé, hamar fel fog figyelni rád :D

2023. ápr. 26. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!