Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudniillik.. volt egy barátom, de folyamatosan bántottam és kihasználtam több alkalommal is, mégis mindig megbocsájtott. Amiért mindig megbocsájtott folytattam amit elkezdtem és ismét bántottam lelkileg... megbántam, és nem bocsájt meg... pedig jól szeretnék bánni vele most már..2023. ápr. 25. 20:27
11/13 anonim válasza:
Így jártál késő bánat
( addig jár a korsó a kútra meg el nem törik)
12/13 anonim válasza:
Konkrétan mit tettél vele? A legjobb lenne, ha adnál időt magadnak, hogy érettebb legyél egy párkapcsolathoz. Aki készen áll, valóban szeret, az nem tesz ilyet a másikkal. Te még nem álltál korábban készen egy tartós kapcsolatra szerintem. Most már egy fokkal jobban készen állsz. Remélem megtanultad a veszteség fogalmát. A megoldás is egyszerű. Pont az ellenkezőjét tedd. Ne elvegyél, hanem adj. Ne kihasználj, hanem segíts. Próbáld meg elképzelni, a másik fél helyzetébe képzelni magad. Neked mi segítene, ha te lennél ő? Talán csak időt kellene adnod neki, hogy megbékéljen, és újra tudjon szeretni téged. Próbáld meg nem bántani.
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!