Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnél egy fiúval és ez lenne az egyik vágya, engednéd neki?
Figyelt kérdés
Minden rendben velem, szeretnek az ismerőseim és jó képességeim vannak, viszont van egy titkolt dilim, egy furcsa vágyam. Nagyon oda vagyok a lányok szép hajáért, teljesen a mániám lett. Engem úgy izgat a haj, mint másokat a cicik és egyéb. Arról a vágyamról szoktam fantáziálni, hogy a barátnőm haját majd fésülgetni fogom, megmosom, szagolgatom. Mindig meg szoktam nézni, hogy az adott lánynak hogyan van elválasztva a haja, mennyire egyenes a választéka, imádom a hajtő és a fejbőr látványát. Ami nagyon izgató vágyam, hogy a feje tetején nyalogassam a haját, a fejbőrét a választékánál, és bevegyem a számba a haját szopogatni. Ha nagyon szeretnéd a barátod és kissé félve elárulná neked ezeket a titkos vágyait, akkor mi lenne a reakciód, megengednéd neki, hogy a vágyait veled megélje? Engednéd, hogy a hajad fésülje, nyalogassa, mélyen beszívja az illatát?2023. ápr. 17. 20:37
1/17 anonim válasza:
A nyalogatás undorító, de a többivel szerintem nincs semmi baj.
2/17 anonim válasza:
Hát ez fura, de nekem betegebb vágyaim vannak, szóval a 4 fal között megengedném.
4/17 anonim válasza:
Egy kapcsolat elején megriasztana, de ha a mostani párom jönne ezzel akivel régóta együtt vagyok és nagyin szeretem, neki megengedném, főleg ha a másik is nyitott az én vágyaimra. ;)
5/17 anonim válasza:
Nem. Egyrészt a többi nőhöz hasonlóan az én hajamra is sokféle kozmetikum kerül még a sampon után, ezeket ne nyalja le, de szerintem az ízük sem lehet jó. A fejbőrömet pedig abszolút ne nyalogassa senki, az nekem nem férne bele.
6/17 Lazy Lover válasza:
Dettó ugyan ez eddig egy barátnőmet se zavarta
7/17 anonim válasza:
Ha máshol nyalogatnád, azt biztos jobban élvezné xD
8/17 anonim válasza:
A nyalogatás elég bizarr lenne, de a mostani párom folyamatosan szagolgatja. Eleinte furcsálltam, most már én dugom az orra alá, hogy szagolja meg 😂
9/17 anonim válasza:
Vannak ennél merészebb dolgok is szerintem, szóval biztos találsz olyat, akinek ez nem lesz tabu. A lényeg, hogy cserébe te is maradj nyitott.
10/17 anonim válasza:
Fura, de inkább ez, mint a s.ggnyal.s, vagy s.ggbe dugás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!