Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogyha azt mondja a barátom hogy en vagyok mindene?
Ez igy pontosan mit jelent? mert soha nem tudtam hova rakni, vagy h mit kene ra reagálnom
megkerdezni meg elég érdekes lenne
#4 az olyan embereknek mint te kéne valami külön díj hogy ilyen jól el tidod intézni a provokálókat :D
Sajnos annyira nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert nincs meg minden infó. te f/l? és o? kapcsltttban vagytok? ha igen akkor ugyanazt tudom mondani mint #1, mindig számíthat rád, és te is rá.
Azt jelenti, hogy te vagy számára a legfontosabb.
Ha zavar akkor mond meg neki, hogy ne mondjon ilyet, mert nem tudsz rá mit reagálni. Keressen más bókolási formát.
Te vagy neki a Világ,sokat érsz,sokat jelentesz a számára, nagyra értékel, sokra tart, fontos vagy neki.
Ha te nem lennél, hiányosnak érezné magát,értelmetlen lenne nélküled számára az egész Világ,egész élet, mit sem érne az élete nélküled; te vagy a kincse ebben a világban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!