Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzel ha szerelmes vagy?
google:
Ha szerelmes vagy, akkor a saját boldogságodra koncentrálsz, és nem köt le az, hogy mások éppen hogyan élik az életüket. Ha szerelmes vagy, akkor a kreativitásod is szárnyal. Legyen szó egy bonyolultabb munkahelyi feladatról vagy egy meglepetésnek szánt ajándékról, sokkal több és színesebb ötleted lesz, mint korábban.
9 jel, amiből tudhatjuk - szerelmesek vagyunk
link: [link]
12 jel, hogy szerelmes vagy
link: [link]
1. Amikor a jövődre gondolsz, őt is beleképzeled.
2. Ha nincs veled, mindig hiányzik
3. Kézzelfogható a kémia köztetek.
4. Imádsz vele lenni.
5. Már nem gondolsz a korábbi párkapcsolataidra.
6. Mindenről ő jut eszedbe.
7. A hibáival együtt imádod.
8. Úgy érzed, bármit elmondhatsz neki.
9. Ha olykor fel is bosszant, rögtön megbocsátasz neki.
10. Azon kapod magad, hogy minden beszélgetés során szóba hozod őt.
11. Jobb embernek érzed magad mellette.
12. Nem tudod elképzelni az életedet nélküle.
Én kimondottan szarul vagyok akkor..nem is tudom hogy szerelem e az amikor azt érzem. De tényleg szó szerint egyszer nagyon jó aztán nagyon rossz. Tehát így egyszer a fellegekbe vagyok utána meg bénitó depresszió...mintha be lennék drogozva kb.
Szóval én nem szeretem...5 éve mondjuk nem is vagyok szerelmes...senki nem váltotta ki belőlem szóval mindegy is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!