Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretünk bele rossz bunkó emberekbe?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 17:56
2/10 anonim válasza:
Mert sokkal elérhetetlen bekam mint a normálisak. Sok lány van annyira hülye hogy ilyenekkel kezd. Kell a kihívás vagy mittudomén
3/10 anonim válasza:
#2 nem azért mert kihívás hanem azért mert sokkal magabiztosabbak, sokkal jobb kiállásuk van...stb
amúgy egy bunkó pasi ha összejön veled nem biztos hogy bunkó marad
amúgy a bunkó pasikat jó móka megszelídíteni 😂
4/10 anonim válasza:
1. Az önbizalom és a bunkóság közt van különbség. Attól, hogy valakinek sok önbizalma van, még nem lesz bunkó.
2. Aki bunkóval kezd, az megérdemli a következményeket, szóval ne csodálkozzon, ha utána rossz lesz neki a kapcsolatban.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert alapból bunkó.
2023. ápr. 3. 18:34
6/10 anonim válasza:
És hány évesek hányadikosok vagytok?
7/10 anonim válasza:
#5 Akkor vállalnod kell a következményeket. Tudod, hogy bunkó, de mégis összejössz vele, szóval a saját döntésed következménye lesz az, ami történni fog.
9/10 anonim válasza:
Csak az ostoba emberek szeretnek bunkó embereket.
10/10 A kérdező kommentje:
Én 9es vagyok ő 10 es
2023. ápr. 4. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!