Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, de nem lép. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már 5 napja beszélgetünk Messengeren, tudom hogy tetszek neki, mert bókol meg ha nem tetszenék neki, nem valószínű, hogy folyton szíveket küldözgetne. Nekem is nagyon szimpatikus, viszont nem igazán lép, én meg nem merek lépni felé, eléggé félénk típus vagyok. Mit tegyek?2023. ápr. 3. 17:03
1/12 A kérdező kommentje:
Ui: Én 19 éves vagyok ő pedig 18
2023. ápr. 3. 17:03
2/12 anonim válasza:
Már 5 napja beszélgetünk... Hát ez aztán nem semmi... Mit vársz?
3/12 anonim válasza:
Szerintem még várj egy kicsit, 5 nap nem sok és ha jobban megismeritek egymást talán könnyebb lesz.
4/12 anonim válasza:
5 nap után mit akarsz? Feleségül ne vegyen?
5/12 anonim válasza:
5 nap tényleg nem olyan sok idő, várjál még vele.
6/12 anonim válasza:
5 nap még korai, gondolom kicsit meg akar ismerni, hogy érdemes-e veled élőben találkoozni.
7/12 anonim válasza:
5 nap még nem sok
amúgy te is bátoríthatod
8/12 A kérdező kommentje:
#4 nem várom el, hogy 5 nap után feleségül vegyen....
#6 igen, én is gondolkoztam rajta, hogy élőben találkozzunk, csak nem merem megkérdezni :(
Ui: akinek valami nem tetszik, nem kell kommentelni :D
2023. ápr. 3. 18:06
9/12 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a válaszok, nem kell kérdezni.
10/12 anonim válasza:
#8 most mi van? Nem azt kaptad amit hallani szeretnél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!