Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar beszélni velem?
Figyelt kérdés
Decemberben ismertem meg a barátnőmet, eleinte minden szép és jó volt. Mostanában körülbelül egy hónapja meg van változva, 2-3 óránként ír vissza, 1-2 szavas válaszok, egymás után 4 előre megbeszélt talit mondott le mondhatni semmiségek miatt. A héten már találkoztunk, de olyan kedvetlen volt, nem akart nagyon beszélgetni. Szerdán beszélgettünk utoljára Messengeren, akkor olyan volt mintha minden rendben lenne, de azóta nem beszéltünk semmit, mert arra vártam hátha ír ő magától, mivel eddig mindig én írtam neki.
Többször kérdeztem hogy van e valami baj, de azt mondta nincsen semmi gond, és nem szeretne elveszíteni.
Mindketten 19 évesek vagyunk:(
2023. ápr. 1. 18:03
4/4 anonim válasza:
Leírnám neki azt, amit ide is leírtál és megkérdezném újra, hogy mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!