Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha nem ír vissza, de egyfolytában adja a jeleket ha személyesen találkozunk.?
Figyelt kérdés
Van egy nálam idősebb férfi és mindig adja a jeleket, tehát sokat néz, nagyon kedves velem viszont nem nagyon válaszol az üzeneteimre csak néha-néha viszont rengeteg dolga van a munkája miatt tehát lehet ez a válasz a kérdésre.Es én őrűlten szeretem és ez így fura nekem🥺2023. márc. 31. 17:47
11/18 A kérdező kommentje:
Bárcsak mindenkinek ilyen apukája legyen az enyém is reggeltől estig dolgozik aztán hazajön és leszar szóval becsuld meg. És igen tényleg nagyon szarul esik
2023. márc. 31. 19:59
13/18 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban hogy eléggé
2023. márc. 31. 20:05
14/18 anonim válasza:
Valószínüleg azért nem ír, mert nem akar, a személyes tali pedig arra kell, hogy megtegye, amit meg akar...
15/18 anonim válasza:
Csak egy kedves férfi, te pedig túl sokat látsz bele.
Nem akar semmit tőled.
16/18 anonim válasza:
Az a gáz ebben, hogy már most véded ("ő nem olyan"), közben nem tudsz róla semmit... Honnan tudod, hogy nem megdugni akar?
17/18 anonim válasza:
Vagy játszmázik, vagy nem érdekled. Egyik se túl jó alternatíva.:/
18/18 NTBS válasza:
Mi lenne, ha rákérdeznél miért teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!