Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom továbbra is folytatja más pasikkal a szívezgetèst, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tartsátok gyerekesnek nyugodtan. Megbeszèltük hogy nem csinálja ezt mert engem zavar, és amúgy is túlgondolós vagyok. És ha egy ilyen kis dolgot megszeg mi lesz később? :/2023. márc. 28. 08:13
2/10 anonim válasza:
Jajj te félős fijú ❤️❤️
Üdv: 23/transz
3/10 anonim válasza:
Sajnos a mai világban már semmit se jelent a szív. Nekem munkatársak meg barátok/barátnők is írnak szívecskét. Fura szerintem is.
4/10 anonim válasza:
Utoljára szólnék neki, aztán lehet szakítanék.
5/10 anonim válasza:
Én is kiakadtam, de aztán rájöttem, fűnek-fának, öreg tanárának és apjának is küldözgeti, aztán legyintettem.
6/10 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy most nincs-e más...
7/10 anonim válasza:
Azt kell megtudnod, hogy nála ez a szivezgetés hozzátartozik-e az alap kommunikációhoz. Mert ha nem, akkor van okod aggódni.
8/10 anonim válasza:
Itt nem a szivezgetésről van szó, hanem arról, hogy ha most ilyen, mi lesz később..
Én hasonlókért szórok "főnyeremény" lányokat.
Ha képtelen ennyire figyelmesnek lenni velem, akkor pá!
9/10 Jazmin_12 válasza:
Szerintem ezt mond el neki, hogy ez neked nem jó. De igaza van a 3-asnak, mert a mai világban egy szív nem jelent semmit. Viszont, ha már más is van ott akkor ezt megbeszélném vele
10/10 anonim válasza:
Tudom lehet túlgondolás, de nő létemre én se tudom elfogadni, ha másoknak szívezget. Sajnos én nem hiszek a lány fiú barátságban. De persze lehet én vagyok a maradi. Ha én egy fiúval megtalálom a közös hullámhosszot akkor ott megvan az esélye hogy bármikor több is legyen. Szívet meg csak oylannak küldök akit kedvelek nagyon. 22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!