Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy aki tetszik arra rá se merünk nézni?
Figyelt kérdés
mivel lehet ezt leküzdeni?2023. márc. 27. 19:53
11/41 anonim válasza:
Mutasd ki az érzéseid felé nyugodtan, mosolyogj is rá!
12/41 anonim válasza:
Én nem értem ezt, én mindig rá mertem nézni arra, aki tetszett. Beszélni vele, na az már problémásabb... De nézni? Hát mi a fene.
13/41 anonim válasza:
Más dolog távolról nézni valakit és megint más hosszasan egymás szemébe nézni.
14/41 anonim válasza:
Én a szemébe merek nézni, az meg ha Ő is visszanéz rám az a legjobb.
15/41 anonim válasza:
Én merek szemébe nézni, de ő mindig elforditja, sőt nem is szokott mosolyogni ram.
Hát igy nincs batorsagom lepni fele.
16/41 anonim válasza:
Ez utalhat félénkségre (tetszel neki, csak nincs önbizalma), de lehet arról is szó, hogy tényleg semmit nem akar tőled.
17/41 anonim válasza:
En is felenk vagyok, de ezzel semmivel nem batorit. Ha meg nem tetszek neki, akkor meg eleg zavarban lennek.
18/41 anonim válasza:
Ezert sem lepek fele, ha semmi jelet nem mutatja.
19/41 A kérdező kommentje:
csak akkor nincs önbizalmam ha meglátom őt és mindenki mással laza tudok lenni csak vele nem :-(
2023. márc. 28. 15:47
20/41 A kérdező kommentje:
adjatok még tippeket légyszi
2023. márc. 28. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!