Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy mit tegyek? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit tegyek? A lány, akit kimentettem az exe manipulációs agymosása alól, újra visszaesett?

Figyelt kérdés

És most még rosszabb a helyzet, mert bárki, aki hozzászól, kritizálni meri, letiltja.

Képzeljünk el egy 14 éves lányt, és egy 17 éves srácot. Ez az ex egy nagyon brutálisan manipulatív, agymosó, dróton rángató figura, a lány meg, sajnos, eléggé naív, eléggé könnyen befolyásolható, de amúgy jószívű és értelmes, ha nem ilyen témáról van szó.

Nagyon nehezen, tényleg, egy hónapom ment rá, végül sikerült rádöbbenteni, hogy használja (dugásra), és hogyan rángatja, agymossa őt.

És mi történt? Sajnos dolgom volt, mondtam neki, hogy egy hétig nem nagyon tudok vele foglalkozni... És ez az ex szépen találkozgatott vele, közös ismerősön keresztül, és most még rosszabb a helyzet, mint volt.

Az ex bebeszélte neki, hogy ÉN vagyok az, aki manipulálom, hogy ÉN vagyok az, aki ki akarja használni, és hogy ő csak egy jószívű srác, én meg a gonosz, boldogságától megfosztó fazon, kisajátítom, stb.

És most még rosszabb, hiszen nem találkozik senkivel, letilt mindenkit, aki ezt meg meri említeni, konkrétan egész nap dugja a srác, viszi neki a drogot, a piát, mint valami zombi éli az életét a csaj.

Sajnos nem tudok közelebb kerülni hozzá, és nincs ötletem, hogy mit tehetnék.

Tény, hogy szeretem, tény, hogy akarom barátnőnek, de összejött már sráccal, aki normálisabb volt, és azt nagyjából elfogadtam úgy-ahogy, nem szóltam bele, de ez... Ez kemény.

Mit tegyek? Keressem fel közelebbi barátait? Tesóját? Szüleit?

2023. márc. 27. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Keruld, tiltsd le.

Rendkivul buta lany.

2023. márc. 27. 15:12
 2/5 NTBS ***** válasza:
81%
Maradj még az életében takaréklángon. Ha vége lesz, szüksége lesz rá.
2023. márc. 27. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2-tesnek igaza van. Ha egyszer vége lesz ennek az egésznek, rá fog jönni mekkora hülyeséget csinált és akkor te leszel az, akivel majd biztonságban érzi magát.
2023. márc. 27. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Miért foglalkozol még mindig ezzel a lánnyal? Egyébként hiaba rögeszméd ez a manipuláció, valószínüleg szó sincs erről, egyszerűen csak nagyon bírja a srácot.
2023. márc. 27. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Jelentsd fel droghasznalat miatt a sracot. Ha a kapcsolatuk a lany 14 eves kora elott kezdodott, akkor azt is vedd bele a feljelentesbe.

Van anonim tippvonal, ott nem kell megadnod, hogy ki vagy mi vagy.

[link]

2023. márc. 27. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!