Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy néhány lánynak mindegy, hogy hogy néz ki a párja, csak magas legyen?
Érdekes, a gyíkon kívül soha egy ilyen lányról sem hallottam, aki inkább összejön egy olyannal, aki csúnya, kicsit sem vonzó a számára, de legalább magas.
Esélyesen csak szerinted csúnya az illető, ami pont senkit nem érdekel, ha a nőnek meg tetszik. Nem mindenkinek a tipikus ideál külsejű férfiak jönnek be és ennek nem kell, hogy köze legyen a magassághoz.
#7 a szépség is zömében genetika, a magasság is. Ha magas vagy (szvsz. ~190 cm és felette), azzal már kapásból a magyar társadalom felső 1-2%-ában találod magad, ami önmagában kiemel a tömegből. Felszállsz egy buszra, és nem lesz nálad magasabb ember.
Szigorúan véve a kérdés hülyeség, de ha szerinted nem előny, akkor randizz többet, vagy nem is tudom.
Tbh. én is meginnám a húgyát egy 180 centis lánynak, ha most egyedül lennék, legalábbis magasabbról indulna a licit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!